Vergoedingen
Origo Fysio heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. De zorgverzekeraars hebben met ons afspraken gemaakt over de hoogte van het tarief. Deze declaraties gaan rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar.

Afmelden van de behandeling graag tot 24 uur vóór de afspraak. Wanneer u zich minder dan 24 uur voor de afspraak afmeldt of niet verschijnt op de afgesproken tijd, zijn hier kosten aan verbonden die niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden. De eerste keer nemen wij deze kosten voor onze rekening, daarna wordt een deel van de kosten bij u in rekening gebracht.

Wanneer er sprake is van een indicatie die voor komt op de lijst met chronische indicaties (opgesteld door de overheid), wordt de therapie (deels) vergoed vanuit de basisverzekering. Wel is hierbij verplicht dat eenmalig de eerste 20 behandelingen betaald worden vanuit de aanvullende verzekering. Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie, zullen de (resterende) behandelingen voor eigen rekening komen. Vanaf de 21e behandeling wordt de fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Indien uw eigen risico nog niet verbruikt is, zal dit eerst aangesproken worden.

Tarieven
Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie, gebruiken wij onderstaande tarieven:
Tarievenlijst Origo Fysio per 1 januari 2022

Screening, intake en onderzoek € 52,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 52,00
Zitting fysiotherapie € 35,00
Zitting manuele therapie € 46,00
Eenmalig consult fysiotherapie € 57,00
Toeslag consult aan huis € 11,00
Niet-nagekomen afspraak € 24,50*
 
* 70% van zitting fysiotherapie. Let op: wanneer de behandeling niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar, ontvangt u per e-mail de factuur.

_______________________________________________

Rechteloop 10  |  5421 WW  GEMERT  |  Tel: 06 – 12 09 89 97  |  info@origofysio.nl

CONTACT

Voor meer informatie en een advies op maat, maken wij graag een afspraak met u om onze visie persoonlijk toe te lichten en u van de juiste informatie te voorzien.

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

14 + 10 =